arteVelum
terug naar overzicht

Stoer landelijk

Omschrijving

In deze leefruimte combineren we 4 verschillende systemen, en toch krijgen we een warm, uniform geheel.

Vooraan hangen transparante rolgordijnen tegen de inkijk, gecombineerd met taupekleurige linnenlook vouwgordijnen voor 's avonds. Dezelfde stof werd achteraan opnieuw gebruikt, maar dan als kamerhoog sluitgordijn, licht knikkend op de vloer voor een extra nonchalant effect.

Opzij gebruikten we een zwarte shutter om van het prachtige boograam de eyecatcher van de ruimte te maken. Doordat deze mooi de vorm van het raam volgt, komt dit extra tot zijn recht, en de regelbare lamellen zorgen voor voldoende privacy. Het zwart zorgt voor contrast en geeft de ruimte meteen extra dimensie.

De gebogen vorm van het raam vormt steeds een uitdaging. Met een shutter die volledig op maat gemaakt wordt en perfect aansluit op de vorm van het raam, konden we hier een pareltje afleveren.

 

Bart Nooyens - zaakvoerder

1

Maatwerk

De gebogen vorm van het raam komt enkel tot zijn recht als de raamdecoratie deze vorm mee kan volgen. De shutter is daarvoor het perfecte product.

2

Privacy

Door de transparante rolgordijnen en de shutter wordt de privacy gegarandeerd.

3

Verschillende oplossingen, toch 1 geheel

Door voor en achteraan dezelfde stof te gebruiken, krijgen we een uniform geheel, ondanks het feit dat we met verschillende systemen werken. Vaak denken mensen dat ze in 1 ruimte overal dezelfde soort raamdecoratie moeten hangen. Dit interieur bewijst dat dat niet per sé nodig is om tot  geheel te komen!

Producten

Deze producten werden gebruikt bij deze realisatie

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden