arteVelum
Terug naar overzicht

Vouwgordijn transparant

Eigentijdse raamsluier

De klassieke glasgordijnen passen niet altijd bij een hedendaags interieur. Vouwgordijnen in een transparante stof doen dat zo veel beter. De transparante stof laat nog veel daglicht binnen, en zorgt toch voor afscherming en een filter voor fel zonlicht. Een eigentijdse sluier voor uw ramen dus. Net zoals glasgordijnen en in tegenstelling tot veel andere raamdecoratiesystemen zijn vouwgordijnen in transparante stoffen doorgaans makkelijk zelf machinewasbaar.

Verduistering

Transparante glasgordijnen zijn in de eerste plaats bedoeld om inkijk te weren en toch nog prettig veel daglicht toe te laten. Om te verduisteren zijn er betere raamdecoratieoplossingen, vraag advies aan onze specialisten!

Isolatiewaarde

Transparante vouwgordijnen zijn gemaakt van dunne stoffen en dekken doorgaans het raam niet helemaal af, ze zijn dus geen ideale isolerende oplossing. Transparante duettes zijn dan geschikter.

Privacy

Transparante vouwgordijnen bieden overdag een goede afscherming tegen inkijk. Naargelang de dikte van de stof en de verlichting in de woning is inkijk 's avonds wel mogelijk, onze specialisten bespreken graag aanvullende raamdecoratieoplossingen met u. 

Gerelateerde producten

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in

Realisaties

Deze realisaties maakten gebruik van dit product

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden