arteVelum

Productinformatie

Minimalisme troef
Rolgordijnen zijn een van de meest eenvoudige vormen van raamdecoratie, een strak doek wordt op een buis opgerold. In opgerolde toestand is het rolgordijn nauwelijks aanwezig, een ideale oplossing dus voor interieurs waar de minimalistische insteek weinig ruimte laat voor klassieke gordijnen.

Kies het juiste doek
Door het eenvoudige basisprinicpe is het belangrijk het juiste doek te kiezen voor de functies die de raamdecoratie in uw interieur moet invullen. Er zijn transparante doeken voor een lichte lichtfiltering en privacy overdag. Zichtdichte doeken laten nog prettig veel zonlicht binnen, maar bieden een al wat betere zonwering en ook privacy als het buiten donker is en binnen het licht brandt. Verduisterende doeken bieden volledige afscherming, optimale warmtewering en verduistering. Voor elke individuele functie is er wel een geschikt doek, als uw raamdecoratie meerdere rollen moet vervullen zijn er wellicht meer veelzijdige systemen. Een verduisterend rolgordijn is bv erg prettig in de slaapkamer maar het is wel jammer om op een mooie lentedag ook het licht aan te moeten steken als u ze ook gebruikt tegen de inkijk overdag.

Even technisch
Rolgordijnen worden doorgaans met een kettingmechanisme bediend. Tegenwoordig kunnen ook hele grote raampartijen met een rolgordijn uit 1 stuk aangekleed worden, elektrische bediening is dan wel noodzakelijk. Als u meerdere kleinere ramen heeft kan het ook gewoon een erg comfortverhogend zijn om ze ook dan van elektrische bediening met afstandsbediening of app te voorzien. Ze kunnen dan automatisch op vaste tijdstippen bediend worden en u hoeft ook niet de ronde van het huis te maken om alles te openen of te sluiten. Bij rolgordijnen is de meerprijs van elektrische bediening relatief klein, en de nieuwe batterijoplossingen elimineren ook de nood aan bekabeling.

ONS AANBOD

Ons aanbod rolgordijnen

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden