arteVelum
Terug naar overzicht

Transparante / zichtdichte rolgordijnen

Discrete sluiers voor je ramen

Met transparante en zichtdichte rolgordijnen kan je de lichtinval en inkijk in je woning beheersen. De transparante doeken bieden een prettig contact met de buitenwereld, maar zullen bij het invallen van de duisternis ongeveer evenveel misschien minder prettige inkijk met zich meebrengen. Zichtdichte doeken houden ook de inkijk 's avonds buiten, al zal nog wel te zien zijn of er binnen licht brandt. Ze laten ook daglicht nog vrij goed door, maar geen uitzicht naar buiten. Uiteraard zijn transparante rolgordijnen ook prima te combineren met overgordijnen die 's avonds voor extra afscherming kunnen zorgen.

Verduistering

De transparante en zichtdichte doeken zijn vooral bedoeld om het licht een beetje te filteren, als er meer verduisterd moet worden zijn verduisterende rolgordijnen of andere meer afsluitende producten een betere optie.

Isolatiewaarde

Afhankelijk van het gekozen doek zijn transparante en zichtdichte rolgordijnen redelijk isolerend. Hoe dunner en meer open het weefsel echter is, hoe kleiner de isolerende waarde zal zijn.

Privacy

Er zijn doeken voor elke privacysituatie. De dunnere doeken die doorzicht naar buiten toelaten zullen enkel overdag voor privacy zorgen. Rolgordijnen laten zich wel uitstekend combineren met overgordijnen, die dan 's avonds voor een extra laag bescherming tegen inkijk kunnen zorgen.

Gerelateerde producten

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in

Realisaties

Deze realisaties maakten gebruik van dit product

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden