arteVelum
Terug naar overzicht

Houten jaloezie 50mm

De tijdloze klasse van hout

Het gebruik van hout brengt steeds instant warmte in uw interieur. Houten jaloezieën hebben ook een veel natuurlijker uitstraling dan de functioneel vergelijkbare aluminium jaloezieën. Hout is doorgaans ook een stuk matter gelakt, en de gebeitste lamellen laten de charme van het materiaal helemaal tot zijn recht komen. Een textielladderband kan voor een extra decoratief effect zorgen maar maakt het plaatje vaak wel wat onrustiger. De pricay optie van Jasno houten jaloezieën, waarbij de ponsgaten voor het ophaalkoord vervallen, zorgt dan weer voor een extra strakke uitstraling, zonder afbreuk te doen aan het materiaal.

Verduistering

Houten jaloezieën zijn behoorlijk verduisterend, er is wel een beperkte lichtlekkage tussen de lamellen door. Voor gevoelige slapers kan dit storend zijn. 

Isolatiewaarde

Hout heeft een goede isolerende waarde. In gesloten stand vormt een houten jaloezie een vrij goede afscherming tegen warmte of koude aan het glasoppervlak. Tussen de lamellen door kan er wel wat luchtlekkage plaatsvinden.

Privacy

Jaloezieën zijn ideale privacybewakers. Door de kanteling van de lamellen zijn lichtinval en inkijk nauwkeurig te regelen. Zelfs in de open stand is de inkijk overdag al sterk beperkt, terwijl uw eigen uitzicht wel intact blijft. Vanaf het vallen van de avond kunnen jaloezieën verder dichtgekanteld worden om ook dan uw privacy te garanderen.

Gerelateerde producten

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in

Realisaties

Deze realisaties maakten gebruik van dit product

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden