arteVelum
Terug naar overzicht

Houten jaloezie 25mm

Compact en veelzijdig

Ook bij de smalle 25mm jaloezieën komen de kwaliteiten van het hout tot hun recht. Wel is het zo dat het lamellenpakket in opgetrokken toestand vrij dik wordt, en de charme van het hout iets minder zichtbaar is bij de smalle lamellen. 25mm houten jaloezieën gebruiken wij dus liefst enkel op die plaatsen waar een 50mm jaloezie te fors zou zijn, bijvoorbeeld op een deur of raam. Op heel kleine ramen komt een 25mm houten jaloezie wel tot zijn recht, de bredere lamellen en grotere bovenbak van een 50mm jaloezie zijn dan vaak te fors. 

Verduistering

Houten jaloezieën zijn behoorlijk verduisterend, er is wel een beperkte lichtlekkage tussen de lamellen door. Voor gevoeilige slapers kan dit storend zijn. 

Isolatiewaarde

Hout heeft een goede isolerende waarde. In gesloten stand vormt een houten jaloezie een vrij goede afscherming tegen warmte of koude aan het glasoppervlak. Tussen de lamellen door kan er wel wat luchtlekkage plaatsvinden.

Privacy

Jaloezieën zijn ideale privacybewakers. Door de kanteling van de lamellen zijn lichtinval en inkijk nauwkeurig te regelen. Zelfs in de open stand is de inkijk overdag al sterk beperkt, terwijl uw eigen uitzicht wel intact blijft. Vanaf het vallen van de avond kunnen jaloezieën verder dichtgekanteld worden om ook dan uw privacy te garanderen.

Gerelateerde producten

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in

Realisaties

Deze realisaties maakten gebruik van dit product

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden