arteVelum
Terug naar overzicht

RolXX rolgordijnen

Tot 6 meter breed

De moderne bouwstijl en passiefwoningen gebruiken vaak grote raampartijen op het zuiden. De zon verwarmt gratis in de tussenseizoenen, maar in de zomer wordt het al gauw te warm. Met RolXX is er nu binnenzonwering die ook de grote raampartijen met 1 systeem kan bedekken. De doeken zijn afwasbaar, waardoor het onderhoud van deze grote systemen ter plaatse kan gebeuren zonder demontage. Naast de functionele en praktische voordelen zorgen de hoogwaardige afwerking van steunen en onderlat, en de ambachtelijke assemblage voor een high end afwerking en jarenlang plezier van uw keuze.

Verduistering

RolXX heeft een diverse collectie doeken die voor grote afmetingen geschikt zijn. Daaronder ook volledig verduisterende doeken. De grote afmetingen zorgen ervoor dat de RolXX rolgordijnen vaak van muur tot muur geplaatst kunnen worden en er dus zo weinig mogelijk kieren zijn, wat bij gewone rolgordijnen voor extra lichtinval kan zorgen als er meerdere systemen naast elkaar geplaatst dienen te worden.

Isolatiewaarde

De doeken uit de RolXX collectie zijn vrij dik, en gemaakt van materialen die de koude en warmte niet goed geleiden. Ze bieden dus een vrij goede isolerende waarde. Doordat ook grote raampartijen met 1 rolgordijn bedekt kunnen worden zijn er weinig kieren die een transfer van koude en warme lucht van het glas naar de rest van de ruimte laten lekken. RolXX rolgordijnen hebben een duidelijk voelbare isolerende waarde.

Privacy

In de RolXX collectie zitten transparante, zichtdichte en verduisterende doeken. Voor elke privacy-situatie is er dus wel een geschikt doek, wel moet het doek zoals steeds bij rolgordijnen goed gekozen worden voor een specifieke situatie. Als er verschillende privacysituaties van toepassing zijn op de betrokken ruimte zijn er meer veelzijdige systemen zoals horizontale of verticale jaloezieën, duorolgordijnen en shutters.

Gerelateerde producten

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in

Realisaties

Deze realisaties maakten gebruik van dit product

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden