arteVelum
Terug naar overzicht

Alu jaloezie 50mm

Alu jaloezie 50mm

De 50mm jaloezie is geschikt voor wat grotere ramen. Ze hebben een stoere uitstraling en laten een goed doorzicht naar buiten toe. Met een wat breder ladderband in plaats van de dunne ladderkoordjes kan er een extra decoratief effect toegevoegd worden. Ze zijn wat zwaar om regelmatig opgehaald te worden, maar door het transparante effect als ze opengekanteld staan is het ophalen doorgaans niet nodig. In situaties waar dit wel wenselijk is, bv bij doorgangen, is elektrische bediening raadzaam.

Verduistering

Jaloezieën laten nog steeds wat licht door tussen de lamelletjes, en ook door de gaatjes in de lamellen waar de ophaalkoordjes door lopen komt wat licht binnen. Ze verduisteren redelijk maar niet compleet, voor lichte slapers is de verduistering wellicht onvoldoende.

Isolatiewaarde

Jaloezieën doorbreken de luchtstromingen aan het raamoppervlak wel gedeeltelijk, maar niet hermetisch. Het materiaal zelf, metaal, geleidt de warmte en koude waardoor de isolatiewaarde minder goed is.

Privacy

Door de fijne afstelling van de kanteling van de lamellen in 2 richtingen, heeft u de inkijk met jaloezieën perfect onder controle. Een gedeeltelijke kanteling verhindert overdag de inkijk terwijl u zelf uw uitzicht grotendeels behoudt. Jaloezieën danken uiteindelijk hun naam aan het feit dat ze toelaten zelf ongezien een oogje in het zeil te kunnen houden...

Gerelateerde producten

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in

Realisaties

Deze realisaties maakten gebruik van dit product

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden