arteVelum
Terug naar overzicht

Verticale lamellen

Functioneel en decoratief

Functioneel gemak
Het doet dit product misschien onrecht aan door met het functioneel gemak te beginnen, maar dit blijft een van de grote voordelen van dit product. De lamellen kunnen open of dicht gekanteld worden om zo lichtinval en privacy te regelen. Ze kunnen met de zon meedraaien en zo heel effectief storend zonlicht weren, zonder dat het raam in de richting waar de zon niet staat ook afgesloten hoeft te worden. In tegenstelling tot horizontale jaloezieën die bovenaan een vrij fors pakket hebben, kunnen lamellen doorgaans makkelijk uit de weg geschoven worden om de ramen te openen.

Rijkelijk textiel, niet alleen voor kantoor!
Bij verticale lamellen denken mensen vaak aan steriele kille raamdecoratie van op kantoor. In de hedendaagse collecties zitten echter hele rijke textielsoorten die ook prima bruikbaar zijn in de wat strakkere interieurs. De witte gewichten en kettinkjes onderaan de textiellamellen die niet meteen in aanmerking komen voor een schoonheidsprijs, vervangen we tegenwoordig vaak door ingesealde gewichten die voor een veel strakkere en meer rustige afwerking zorgen.

Screendoeken
De doorzichtige screenweefsels zijn een mooie aanvulling op de collecties. Deze bieden nog wat doorzicht in gesloten toestand en zijn afwasbaar. De open weefstructuur en gemengde kleurgarens laten deze naadloos inpassen in een eigentijds interieur.

ONS AANBOD

Ons aanbod verticale lamellen

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden