arteVelum
Terug naar overzicht

Paneelgordijnen

Minimalisme troef

Minimalistische raamdecoratie 
Paneelgordijnen zorgen voor een eenvoudige strakke raamdecoratieoplossing. Ze worden opgehangen aan klittenbandstrips die in een rail heen en weer geschoven kunnen worden of vast op een raam gemonteerd. De optie met rail laat toe om ook grote raampartijen aan te kleden en opengaande delen van het raam vrij te maken.De eenvoudigste manier van bedienen is met een trekstaaf, waarbij de panelen al dan niet aan elkaar gekoppeld worden. Koord- of elektrische bediening is eveneens mogelijk.

Stofsoort
In de soepele gordijnstoffen moeten we kritisch zijn in de stofselectie, niet van alle stoffen kunnen strakke panelen gemaakt worden, de weving en samenstelling moeten voldoende stabiel zijn. We hebben een aantal geschikte stoffen geselecteerd, ze hebben een zachtere uitstraling dan de stijve rolgordijndoekpanelen en ze zijn ook machinewasbaar, wat bij de stijvere niet het geval is.

Stijve paneelstoffen
De paneelgordijnen uit rolgordijnstoffen zijn strakker dan deze uit soepele gordijnstoffen. De coatings waarmee deze rolgordijnstoffen stijver worden gemaakt staan garant voor strakke panelen. Sommige coatings aan de achterzijde van de doeken zorgen ook voor een betere verduistering of thermische zonwering. De stijve stoffen zijn niet machinewasbaar, maar vaak wel redelijk afwasbaar. Vooral panelen in screenstof zijn erg gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, bijna onverwoestbaar en vuil kan niet in het materiaal zelf dringen.

ONS AANBOD

Ons aanbod paneelgordijnen

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden