arteVelum
terug naar overzicht

Ibizavibes met een toefje kleur

Omschrijving

Deze klanten hadden een heel goed omlijnd totaalconcept in gedachten, waarbij we met de juiste raamdecoratie echt voor de finishing touch konden zorgen. Reeds in de ontwerpfase werden we bij dit project betrokken, zodat alle details zouden kloppen. Zo kon de schrijnwerker ook rekening houden met de raamdecoratie bij het ontwerp van de maatkasten.

In de zithoek mochten we een extra groot rolgordijn voorzien dat volledig weggewerkt zit in de nis rond de zitbank. Door het zichtdichte, lichte doek kan voldoende privacy gecreëerd worden zonder de mooie lichtinval te verstoren. Ook de maatwerk kussens op de zitbank werden door ons verzorgd, in de door de klant aangeleverde stof van de fauteuil.

In de keuken komt 1 van de kleuren van de terrazzo gietvloer terug in het gordijn. Deze blauwgroene tint complementeer heel mooi met het hout van de keukenkastjes, terwijl het messing van de uitzetvoegen in de vloer dan weer terugkomt in de gebruikte rail.

De slaapkamer en de badkamer werden volledig in de Ibiza stijl uitgevoerd, met naturelle groffer geweven stroffen. Het gordijn van de slaapkamer loopt aan 1 gebogen rail door tot tegen de badkamerdeur. Net daarnaast plaatsten we een rolgordijn met bijpassende groffe weefstructuur en natureltint.

Hier was het vooral de uitdaging de juiste stofkleuren en texturen te vinden om het totaalplaatje af te maken. In de showroom hebben we een erg uitgebreid gamma, en als snel hadden we de perfecte combinatie gevonden!

 

Ingrid Severijns - Interieuradviseur

1

Advies van in de ontwerpfase

Bij deze klant werden we tijdig bij het project betrokken, waardoor we technisch de nodige voorzieningen konden treffen zodat elk detail zou kloppen. (van de nis aan de zitbank tot de kamerhoge deur tussen slaapkamer en badkamer)

2

Uitgebreid gamma

Door ons uitgebreide gamma konden we voor deze klant precies de juiste materialen met elkaar combineren om het plaatje compleet te maken.

3

Thuis in elke stijl

Onze ervaren adviseurs denken met u mee, welke stijl u ook voor ogen hebt!

Producten

Deze producten werden gebruikt bij deze realisatie

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden