arteVelum
Terug naar overzicht

Houten jaloezieën

Stoer, warm en functioneel

De kracht van het materiaal
De werking van houten jaloezieën is identiek aan die van alu jaloezieën. Toch hebben ze een heel andere uitstraling. De dikte van de lamel, de houtnerf, de mattere finish... Het materiaal spreekt voor zich en voegt warmte toe aan een product dat in de aluminium variant door veel mensen als eerder kil wordt ervaren. Hout krijgt hoe langer hoe meer een hoofdrol in het interieur, de houten jaloezieën bieden hier ook essentiële bouwstenen aan in de inrichting van uw woning.  

Stoer
De lamellen zijn iets dikker dan bij alu jaloezieën, ze komen dus wat robuuster over. Een decoratief ladderband kan dit effect nog wat versterken. Zelf vinden we wel dat de combinatie van de horizontale lamellen en de zware verticale banden soms wat onrustig wordt en voor een kooieffect zorgt. Lamellen die rusten in een dun ladderkoord geven een strakker en minder druk plaatje.

Privacy overdag en 's avonds
De brede functionaliteit van alu jaloezieën vinden we natuurlijk ook terug bij de houten variant. Door de kanteling van de lamellen kan de inkijk en lichtinval heel nauwkeurig geregeld worden. Door de lamellen naar buiten te kantelen bieden ze een vrij goede verduistering. Als ze de kamer in gekanteld worden kan je overdag privacy garanderen en toch het daglicht binnen laten vloeien. Voor elk moment van de dag geven ze u de regie in handen over inkijk en licht.

ONS AANBOD

Ons aanbod houten jaloezieën

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden