arteVelum
Terug naar overzicht

Duorolgordijnen

Compact en veelzijdig

Het dilemma van de doekkeuze bij rolgordijnen
Rolgordijnen zijn een eenvoudig en populair product. Een belangrijk nadeel is dat ze vaak maar een functie echt goed invullen. Bij de keuze uit en doorzichtig, zichtdicht of verduisterend doek is kiezen ook verliezen. Privacy maar wel doorzicht overdag, privacy 's avonds en verduistering laten zich moeilijk verenigen in een enkel doek.

Slimme oplossing
Een duorolgordijn doet alvast een goede poging om dit dilemma op te lossen. Het bestaat uit textiel dat in horizontale stroken geweven is, afwisselend bestaande uit een transparant gaas en een zichtdicht of verduisterend textiel. Door nu het oprolmechanisme zo aan te passen dat er 2 lagen van dit doek over elkaar vallen en waarbij tijdens het bedienen de keuze wordt geboden om de doorzichtige stroken al dan niet afgedekt te laten worden door de afsluitende, ontstaat een veelzijdige oplossing. Het doorzicht en de breedte van de doorkijkstroken zijn perfect in te stellen.

Roljaloezie?
Functioneel krijgen we hierdoor de mogelijkheden van jaloezieën, lichtinval en inkijk overdag en 's avonds zijn nauwkeurig in te stellen. Duorolgordijnen zijn veel makkelijker op te halen dan de zware jaloezieën, die doorgaans altijd in neergelaten toestand gebruikt worden. Ze zijn ook een stuk minder stofgevoelig. Dit maakt hen een goed alternatief voor jaloezieën. Deze laatste zijn dan weer minder vlekgevoelig omdat ze afwasbaar zijn, en een stuk robuuster in omgevingen waar het fijne gaas van duorolgordijnen makkelijker beschadigd zou kunnen worden.

ONS AANBOD

Ons aanbod duorolgordijnen

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden