arteVelum
Terug naar overzicht

Automatisatie

Het ultieme comfort

Besturing via schakelaar, afstandsbediening of app
Tegenwoordig zijn bijna alle raamdecoratie- en zonweringssystemen met elektrische bediening beschikbaar. In de meest eenvoudige vorm met een schakelaar, maar aansluiting aan een domoticasysteem, app of afstandsbediening biedt meer comfort en flexibiliteit.

Domoticafuncties
Aansluiting aan een bestaand domoticasysteem integreert de elektrische raamdecoratiesystemen in het gebouwbeheerssysteem en centraliseert de bediening op 1 plek. Hierdoor is bediening op vaste tijden of volgens vooringestelde parameters mogelijk. U hoeft dus niet eens meer naar die knop te lopen of de afstandsbediening te zoeken. In woningen waarin geen domoticasysteem voorhanden is kunnen de systemen bediend worden met draadloze domoticamodules van Somfy, Homewizard en andere merken. Naast de instelbare bedieningsschema's maken die ook bediening vanop afstand door een app op je telefoon mogelijk.

Ook op batterijen
Het is niet altijd mogelijk om op de juiste plaats bij de ramen een stroomvoorziening aan te leggen. Kabelgootjes of een ingreep van de electricien of aannemer zijn vaak duur en omslachtig, voor heel wat raamsituaties zijn er nu ook oplossingen op batterijen. Gordijnrails, rolgordijnen, plissés en duettes en zelfs de toch wat zwaardere jaloezieën kunnen door een batterijmotor aangedreven worden. De afmetingen zijn soms wel beperkter dan bij bekabelde oplossingen. Het opladen is heel wat minder frekwent dan je telefoon die dagelijks aan de stekker moet: de meeste systemen kunnen enkele maanden verder op1 laadbeurt. Voor moeilijk bereikbare plekken zijn er zelfs zonnepaneetjes die u verlossen van het opladen.

Vraag tijdig advies
Bij een nieuwbouw- of verbouwingsproject komen wij graag gratis en vrijblijvend langs om de te voorziene bekabeling mee te bekijken en markeren. Niets zo vervelend als wanneer bij het inmeten van de raamdecoratiesystemen blijkt dat de stroomvoorziening niet helemaal op de juiste plaats zit. Het technische deel willen we graag aan het oog onttrekken, kabelgootjes willen we mijden, we adviseren graag op de werf waar de de stroomvoorziening moet zitten en welke bekabeling nodig is. Neem tijdig contact op, wij maken hier graag tijd voor, het voorkomt meerwerken of een suboptimaal resultaat.

ONS AANBOD

Ons aanbod automatisatie

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden