arteVelum
Terug naar overzicht

Knikarmscherm

Het ware buitenleven

Beschutting tegen de zon
Verticale zonwering zoals screens of rolluiken beschermen uw woning tegen zontoetreding en opwarming. Een knikarmscherm doet echter heel wat meer, het zorgt voor een ruime beschaduwing van uw terras zodat u ongestoord buiten kan zitten en eten. Een parasol beslaat vaak een te klein oppervlak of moet gedurende de dag herhaaldelijk verplaatst worden. Met een knikarmscherm op maat van uw terras creëert u uw eigen beschutte plekje in de buitenlucht zonder verblinding, oververhitting of verbrandingsgevaar.

Ook voor de avonduren
Ook 's avonds verlengt een knikarmscherm het buitengenot. De overkapping zorgt ervoor dat de warmte veel beter blijft hangen, en houdt de tocht tegen. Hierdoor blijft het veel langer goed toeven op uw terras. Varianten met een afrolbare screen in de uitvalsbuis zorgen ervoor dat de warmte nog beter blijft hangen. Mocht tocht langs de zijkant toch nog aan de haal gaan met de warmte kunnen we u ook voorzien van zijdelingse windschermen. Terrasverwarmers vlak onder het knikarmscherm gemonteerd worden en verlichting zorgen helemaal voor eindeloos buitengenot.

Thermische zonwering
Een knikarmscherm dat de zon weert van de ramen zorgt natuurlijk ook voor een goede thermische zonwering, en dit met behoud van het vrije uitzicht wat bij screens en rolluiken niet het geval is. Knikarmschermen zijn wel wat windgevoeliger dan screens of rolluiken, dit kan opgevangen worden met windbeveiligingssensoren.

ONS AANBOD

Ons aanbod knikarmschermen

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden