arteVelum
Terug naar overzicht

Screen rolgordijnen

Functioneel en onderhoudsvriendelijk

Screen rolgordijnen maken gebruik van doeken die zeer gelijkaardig zijn aan de doeken die voor buitenscreens gebruikt worden. Ze zijn zeer duurzaam en vochtbestendig, en daardoor ook geschikt voor vochtige ruimtes. Het gesloten garen neemt geen vuil of vocht op en kan dus makkelijk met water en een beetje wasmiddel gereinigd worden. Het garen is ook wat dikker en sterker dan dat van de meer decoratieve rolgordijnen waardoor ze ook gebruikt kunnen worden op plekken waar ze tegen een stootje moeten kunnen. De strakke minimalistische doeken passen ook naadloos in strakke woning waar de raamdecoratie op de achtergrond moet blijven, en door de hoge stabiliteit van deze doeken zijn ze ook geschikt voor extra grote rolgordijnen tot wel 6 meter breed!

Verduistering

De screendoeken zijn vooral ontworpen om een prettig contact met de buitenwereld te behouden, opwarming te voorkomen en toch nog wat daglicht binnen te kunnen laten. Naargelang de dichtheid en kleur van de doeken verschilt het verduisterend effect van de doeken, voor een echt goede verduistering kiest u beter voor doeken met een verduisterende coating.

Isolatiewaarde

Screen rolgordijnen onderbreken de luchtstromingen aan het raamoppervlak wel gedeeltelijk, maar niet hermetisch. Het materiaal zelf, vrij dikke synthetische doeken, is behoorlijk isolerend.

Privacy

Screen rolgordijnen zijn ideaal voor privacy overdag. Door de gaatjes in het weefsel zal, afhankelijk van de openheidsfactor van het gekozen doek, inkijk bij duisternis buiten wel nog mogelijk zijn.

Gerelateerde producten

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in

Realisaties

Deze realisaties maakten gebruik van dit product

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden