arteVelum

Stijlvol maatwerk

Klassevolle luiken
Shutters zijn houten luiken die opengeklapt kunnen worden en die bestaan uit een frame waarin dikke houten lamellen gemonteerd zijn die door middel van een bedieningsstokje of intern mechanisme gekanteld kunnen worden. Er zijn diverse lamelbreedtes van 63 tot maar liefst 114 mm beschikbaar. 

Warme houtsoorten
De shutters van Jasno zijn leverbaar in diverse gebeitste houtkleuren waarin de houtnerf nog goed zichtbaar is. Daarnaast zijn er gelakt shutters in diverse kleuren. De houtnerf is daarbij niet meer zichtbaar maar de klasse van het materiaal blijft duidelijk.

Toepassingen
Voor de kleine en middelgrote ramen kunnen de shutterpanelen gekoppeld en weggekanteld worden door scharnieren die de luiken onderling en de luiken en de montagebalken met elkaar verbinden. De luiken moeten door het gewicht wel steeds leunend op vloer of vensterbank gemonteerd worden en bij het openen ook ondersteund worden. Voor de grotere raampartijen wordt dit wat onhandig, daar voorzien we een geleidingsrail aan boven- en onderkant om ook deze forse shutters nog voldoende vlot te kunnen openen en sluiten. Hoewel het wel mogelijk is om de shutters zo weg te halen van het raam, komen ze het best tot hun recht wanneer ze voor het raam blijven en enkel bediend worden door het kantelen van de lamellen. Indien u uw ramen graag regelmatig vrijmaakt zijn andere raamdecoratieoplossingen wellicht beter geschikt.

ONS AANBOD

Ons aanbod shutters

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden