arteVelum
Terug naar overzicht

Duorolgordijnen op montageprofiel

Compacte oplossing

Een duorolgordijn met montageprofiel is de meest compacte oplossing, een cassette neemt iets meer plaats in. Voor kleine ramen of deuren kan dat een verschil betekenen, de cassette komt dan te fors over. Het doek van een duorolgordijn met montageprofiel zal wel snel atmosferisch stof opnemen, en is helaas niet erg goed te reinigen.

Verduistering

Duorolgordijnen met een verduisterend doek zijn behoorlijk verduisterend, er is wel een beperkte lichtlekkage tussen de textielstroken door. Voor gevoelige slapers kan dit storend zijn. Duorolgordijnen met een cassette zijn bovenaan beter verduisterend dan duorolgordijnen op montageprofiel waarbij bovenaan ook lichtlekkage kan optreden.

Isolatiewaarde

Het textiel heeft een goede isolerende waarde. In gesloten stand vormt een duorolgordijn een vrij goede afscherming tegen warmte of koude aan het glasoppervlak. Tussen de lamellen door kan er wel wat luchtlekkage plaatsvinden.

Privacy

Duorolgordijnen zijn ideale privacybewakers. Door het overlappen van de transparante en afsluitende stroken zijn lichtinval en inkijk nauwkeurig te regelen. Zelfs in de open stand is de inkijk overdag al sterk beperkt, terwijl uw eigen uitzicht wel intact blijft. Vanaf het vallen van de avond kunnen duorolgordijnen in de afgesloten stand gezet worden om ook dan uw privacy te garanderen.

Gerelateerde producten

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in

Realisaties

Deze realisaties maakten gebruik van dit product

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden