arteVelum
Terug naar overzicht

Paneelgordijnen uit rolgordijnstof

Minimalisme troef

De soepele gordijnstoffen zijn niet allemaal geschikt om strakke paneelgordijnen mee te maken. De technisch verbeterde textielsoorten die voor rolgordijnen gebruikt worden bieden een strakker alternatief. Niet alleen door de vlakheid van deze panelen, maar ook door het feit dat deze stoffen versneden kunnen worden zonder dat ze omgezoomd moeten worden. Ze zien er daardoor nog strakker uit. Sommige van deze rolgordijndoeken hebben ook decoratieve en technische extra's, zoals mooie prints of verduisterende en zonwerende coatings.

Verduistering

De rolgordijndoeken met verduisterende coating zijn ook zeer geschikt om een ruimte te verduisteren. Een ruime overlap is wel nodig om restlicht dat tussen de individuele panelen kan doorschijnen zoveel mogelijk te elimineren.

Isolatiewaarde

De technische doeken uit de rolgordijncollecties, voorzien van coatings, bieden ook goede reflectie-  en isolatiewaarden tegen warmte en koude. Kleine lekkages tussen de individuele panelen kunnen wel voorkomen.

Privacy

Voor paneelgordijnen in rolgordijndoeken is er een ruime keuze beschikbaar, in verschillende transparanties. Zowel voor privacy overdag als 's avonds zijn er geschikte doeken. Om zowel overdag als 's avonds privacy en contact met de buitenwereld te garanderen zijn meer flexibele oplossingen zoals jaloezieën nog beter geschikt.

Gerelateerde producten

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in

Realisaties

Deze realisaties maakten gebruik van dit product

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden