arteVelum

Het beste van 2 werelden

De term In Between gordijnen is een goedgekozen en veelzeggende naam voor een type stof waar nog geen betere voor gevonden is. Deze stoffen delen de eigenschappen van zowel vitrages als overgordijnen. In dikte gaan ze van heel fijn tot vrij grof geweven. In transparantie van erg doorzichtig tot bijna afsluitend. De rijkdom aan samenstellingen, weeftechnieken en prints benadert die van overgordijnen, functioneel kan je ze de hele dag door gebruiken als vitrage. Een ideale oplossing voor grote raampartijen met inkijk of net iets teveel lichtinval, zonder dat volledige afsluiting gewenst is. Al kunnen we die natuurlijk ook voorzien in de vorm van een losse voering op een aparte rail, of een rolgordijn of ander raamdecoratieoplossing die de In Between functioneel kunnen aanvullen.

Verduistering

Inbetweens zijn per definitie niet bedoeld om te verduisteren. Ze kunnen wel aangevuld worden met een verduisterende voering of andere raamdecoratiepoplossing. Daardoor kan de Inbetween de hoofdrol spelen en kan er toch, achter de inbetween, een extra laagje toegevoegd worden voor extra verduistering.

Isolatiewaarde

Inbetween gordijnen zijn van vrij licht materiaal gemaakt, ze bieden hierdoor een lagere isolerende waarde dan overgordijnen. Toch zorgen ze voor een laag stilstaande lucht tussen raam en gordijn, wat de verspreiding van de warmte of koude doorheen de ruimte vertraagt. Zelfs met een vrij dunne inbetween kan u duidelijk voelbaar verschil maken, zelfs meer dan met overgordijnen die u overdag wellicht liefst open laat waardoor ze op dat moment geen effect hebben.

Privacy

Inbetweens kan je door hun lichtdoorlatendheid en transparantie overdag gewoon dichtlaten aan de ramen waar u inkijk heeft, en garanderen zo uw privacy. 's Avonds laten ze de inkijk nog wel deels door, ze kunnen dan perfect aangevuld worden met een andere raamdecoratieoplossing, onze adviseurs lichten de mogelijkheden graag toe.

Gerelateerde producten

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in

Realisaties

Deze realisaties maakten gebruik van dit product

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden