arteVelum
Terug naar overzicht

Glasgordijnen

Subtiele sluier

Een glasgordijn of vitrage is een eenvoudige transparante stof die de directe inkijk en lichtinval vermindert, als een een fijne sluier voor uw ramen. Het basisprincipe bestaat al lang en oogt soms eerder klassiek, onze adviseurs leren u graag ook de meer eigentijdse varianten kennen.

Verduistering

Nee, glasgordijnen zijn niet bedoeld om te verduisteren, net wel om nog veel daglicht binnen te laten en toch wat afgeschermd te zijn. Om te verduisteren hebben we betere oplossingen die we u graag in onze showroom toelichten.

Isolatiewaarde

De stoffen van glasgordijnen zijn vrij dun en bieden dus geen sterke isolerende waarde. Wel helpen ze mee een laagje stilstaande lucht te vormen aan het raam waardoor de warmte of koude zich minder snel verspreid. Het gevoel van koudestraling bij een minder goed geïsoleerd raam wordt hierdoor toch voelbaar verminderd.

Privacy

Je kan glasgordijnen beschouwen als een sluier voor je ramen, ze bieden goed doorzicht naar buiten maar overdag geen inkijk naar binnen. Ze bieden overdag optimale privacy zonder verlies van daglicht. Als het begint te schemeren beginnen deze fijne eigenschappen zich echter tegen u te keren. Zeker als het licht binnen aangestoken wordt kan er 's avonds goed binnengekeken worden en raden we een aparte raamdecoratieoplossing aan voor de privacy in de avonduren. Onze adviseurs stellen u graag de mogelijkheden voor.

Gerelateerde producten

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in

Realisaties

Deze realisaties maakten gebruik van dit product

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden