arteVelum
Terug naar overzicht

Duorolgordijnen in cassette

Extra klasse met een cassette

Met een duorolgordijn dek je in principe de belangrijkste functies van raamdecoratie, er hoeft dus niet per se een overgordijn of in between bij al kan dat natuurlijk voor extra aankleding zorgen. Als er enkel een duorolgordijn aan uw raam komt, kan een mooie strakke omkasting rond de rol bovenaan voor een stijlvolle en meer aangeklede afwerking zorgen. Het doek is ook beter beschermd tegen stof, u heeft dan ook langer plezier van het doek dat zich minder makkelijk laat reinigen.

Verduistering

Duorolgordijnen met een verduisterend doek zijn behoorlijk verduisterend, er is wel een beperkte lichtlekkage tussen de textielstroken door. Voor gevoelige slapers kan dit storend zijn. Duorolgordijnen met een cassette zijn bovenaan beter verduisterend dan duorolgordijnen op montageprofiel waarbij bovenaan ook lichtlekkage kan optreden.

Isolatiewaarde

Het textiel heeft een goede isolerende waarde. In gesloten stand vormt een duorolgordijn een vrij goede afscherming tegen warmte of koude aan het glasoppervlak. Tussen de lamellen door kan er wel wat luchtlekkage plaatsvinden.

Privacy

Duorolgordijnen zijn ideale privacybewakers. Door het overlappen van de transparante en afsluitende stroken zijn lichtinval en inkijk nauwkeurig te regelen. Zelfs in de open stand is de inkijk overdag al sterk beperkt, terwijl uw eigen uitzicht wel intact blijft. Vanaf het vallen van de avond kunnen duorolgordijnen in de afgesloten stand gezet worden om ook dan uw privacy te garanderen.

Gerelateerde producten

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in

Realisaties

Deze realisaties maakten gebruik van dit product

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden