arteVelum
Terug naar overzicht

Alu jaloezie Megaview

Megaview jaloezieën

Bij Megaview jaloezieën worden de lamellen door een vernuftig mechanisme per 2 samengetrokken in de geopende stand. Hierdoor is de doorkijkruimte tussen de lamellen bijna dubbel zo groot als bij een standaardjaloezie. Deze benadert de doorkijkruimte van een 50mm jaloezie maar combineert dit met de compactere dimensies van de 25mm jaloezie. Het Megaview systeem combineert dus de pluspunten van de 25 en 50mm jaloezieën.

Verduistering

Jaloezieën laten steeds nog wat licht door tussen de lamelletjes. Bij Megaview jaloezieën overlappen de lamellen iets meer, en door de dubbele koordjes wordt de gaatjes in de lamellen beter afgedekt. Hierdoor bieden ze een behoorlijk verduisterend effect.

Isolatiewaarde

Jaloezieën doorbreken de luchtstromingen aan het raamoppervlak wel gedeeltelijk, maar niet hermetisch. Het materiaal zelf, metaal, geleidt de warmte en koude goed waardoor de isolatiewaarde minder goed is.

Privacy

Door de fijne afstelling van de kanteling van de lamellen in 2 richtingen, heeft u de inkijk met Megaview jaloezieën perfect onder controle. Een gedeeltelijke kanteling verhindert overdag de inkijk terwijl u zelf uw uitzicht grotendeels behoudt. Jaloezieën danken uiteindelijk hun naam aan het feit dat ze toelaten zelf ongezien een oogje in het zeil te kunnen houden...

Gerelateerde producten

U bent waarschijnlijk ook geïnteresseerd in

Realisaties

Deze realisaties maakten gebruik van dit product

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden