arteVelum
terug naar overzicht

Scandinavisch met een vleugje retro

Omschrijving

In deze woning plaatsten we zwarte houten jaloezieën voor alle ramen op het gelijkvloers waar inkijk is. Door het zwart vallen de jaloezieën mooi weg tegen de zwarte steellook ramen. Het hout zorgt dan weer voor een warme feel. De klant voorzag telkens een vast raamgedeelte boven de opengaande vleugel, zodat alles mooi binnen de raamopening geplaatst kon worden (en de ramen toch nog open kunnen indien de jaloezieën opgetrokken zijn). De grote raampartijen vooraan werden van elektrische systemen voorzien, omwille van hun oppervlakte en het gebruiksgemak. 

Op de slaapkamers en in de nachthal werden overal zachtgrijze verduisterende rolgordijnen voorzien in een witte cassette. Door de cassette is er minder lichtinval langs boven, en de rolgordijnen blijven beter beschermd tegen stof en vuil in opgetrokken toestand. De klant koos er hier bewust voor om dezelfde neutrale kleur overal door te trekken, zodat deze altijd mooi zouden combineren met de mogelijke accentkleuren in de verschillende slaapkamers.

In deze woning kozen we voor neutrale, tijdloze raamdecoratie die opgaat in het geheel. Zo vormt deze een rustige basis voor de regelmatig wijzigende kleuraccenten in het interieur.

Sarah Heylen - Interieurarchitecte

1

Neutrale basis

Zowel door kleur als materiaalkeuze kan deze raamdecoratie jaren meegaan in het interieur.

2

Gebruiksgemak

De jaloezieën houden zowel overdag als 's avonds de inkijk tegen, gewoon door de stand van de latjes licht te wijzigen. 

3

Budgetvriendelijk

Met de jaloezieën op het gelijkvloers heb je 2 oplossingen in 1 systeem en de verduisterende rolgordijnen boven zijn een nette, budgetvriendelijke oplossing om te verduisteren.

Producten

Deze producten werden gebruikt bij deze realisatie

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons
arteVelum

Open di - do - vr - za 10u tot 17u
zo, ma en wo gesloten

Nieuwsbrief
Contactgegevens

arteVelum Malle

Antwerpsesteenweg 18/1
2390 Oostmalle

malle@artevelum.eu

+32 (0) 3 366 59 12

arteVelum Poppel

Goirleweg 5
2382 Poppel

poppel@artevelum.eu

+32 (0) 14 65 64 32

© 2022 arteVelum

Privacy Policy | Algemene voorwaarden